söndag 21 februari 2010

En riktig hårding!











Helgen som varit har vi bara tagit det lugnt - skönt!




Igår var vi en runda på Kråkeslätt, ett konstgalleri, och bytte några tavlor. Man önskar ju att det funkade likadant i alla affärer som det gör där. Vi köpte två tavlor på snart tio år sedan där. Självklart har vi tröttnat på dem för längesen! Då var det bara att åka tillbaka och byta dem mot något annat. Tror tom att de hade gått upp i värde! Så ut med två gamla och in med två nya.
Tänk om man kunde komma med sin soffa till möbelaffären och säga att man tröttnat. OK, kolla bara ut någon annan ni vill ha och ta den istället-vilken dröm!
Igår kväll var det självklart schlagerkväll. Grannarna kom över på lite mat, som vanligt inget avancerat. Skönt när det är så!

Idag har jag och Moltas myst hela eftermiddagen. Kollat två gånger på Barbapapa, fixat lite i sovrummet och bakat Elliots favoritkakor - G´s strösselkakor. Ganska mycket jobb med dem. Slutbetyget löd "Goda, men G´s är godare".... Så mycket fick man för det!
Elliot och Johan har spenderat åtskilliga timmar i Vångabacken. Idag hade Elliot lårt sig att åka knappliften själv. Det går verkligen framåt!


Imorgon är det min sista lediga halvdag. From nästa vecka är jag ledig varje onsdag istället och det ska bli helt underbart! Hoppas att vi får tillfälle att träffa Linda, Vilmer och Isaac någon dag då...


Vad gäller hårdingen så förstår ni nog vem det är på bilderna! Vi fick strikta order om att inte kalla honom för Cooling, Hårding var namnet idag!








1 kommentar:

  1. Åh vilken härlig helg vännen. Tack för hjälpen i fredags. Vi ses snart <3

    SvaraRadera